OVER ONS

Anders dan de andere Ballon bedrijven zijn wij een ISO 9001:2008 gecertificeerd ballon bedrijf dat luxe en kwalitatieve ballonvluchten biedt. Wij zijn geen bedrijf die veel luchtballonnen heeft. Om aan onze passagiers een gepersonaliseerde en comfortabele vlucht te bieden organiseren wij een beperkt aantal heteluchtballon vluchten.

Wat scheidt ons van andere bedrijven?

- Wij gebruiken hete luchtballon die door de s'werelds meest prestigieuze hete luchtballon fabrikant Lindstrand Balloons (Engeland) wordt geproduceerd. Deze ballonnen(Door het gebruikte materiaal zorgt het voor het hoogste niveau veiligheid.) zijn de enige nieuwe generatie, duurzame en verzilverde ballonen die in de Cappadocië gebruikt worden.

- Onze piloten zijn de meest bekende, gerespecteerde en ervaren piloten in de Cappadocië.

- Onze passagiers zijn verzekerd met de hoogste polis percentage tussen alle andere bedrijven in Cappadocië.

- Voor de vlucht wordt er in ons centrum een ontbijtbuffet geserveerd. Wij zijn de enige hete luchtballon bedrijf in Cappadocië met een ‘’echte’’ open ontbijtbuffet.

- Bovendien is ons bedrijf geselecteerd door het prestigieuze awards programma '' American Express Selects'' en is ons bedrijf de enige meest gestemde hete luchtballon bedrijf tussen alle andere hete luchtballon bedrijven in de Cappadocië op de website Tripadvisor. Ook wordt ons bedrijf door de hieronder genoemde gidsen / reiswebsites geadviseerd. Deze zijn; CNN International, Forbers, TurkeyTravelPlanner (TomBrosnahan), Frommer’s, Kiwi Collection, Rurubu, Time Out en nog meer…

- Ons bedrijf is lid van de ASTA  (Amerikaanse Vereniging van Reisbureaus- Is de enige hete luchtballon bedrijf die lid is uit Turkije.), BFA (Amerikaans Ballon federatie- is de enige  corporatie lid uit Turkije) en BBAC (Britse Ballon en Aviation Club).

Wij geloven dat we maar één keer op deze wereld komen om te leven en daarom moeten genieten van alles wat er te doen is. Een ballonvaart boven de Cappadocië is een enige ervaring in ons leven. Wij zijn klaar om u exclusieve en speciale passagiers een onvergetelijke ervaring te bieden.